Werken bij Profilplast

Werken bij Profilplast betekent werken in een stabiele, jonge en groeiende organisatie. Samen ca. 35 medewerkers maak je deel uit van een team dat gekenmerkt wordt door een no-nonsense aanpak en informele omgangsvormen. Profilplast is voortdurend in beweging. Dag in dag uit worden er kansen en mogelijkheden geëxploreerd en innovatieve oplossingen bedacht en uitgevoerd.

Profilplast ziet haar werknemers en hun kennis als het belangrijkste onderdeel van de organisatie. Onze aanpak is gericht op het ontplooien van jouw talenten. Dit vertaalt zich in ruimte voor doorgroeimogelijkheden, deelname aan job coachings trajecten en het volgen van een breed scala aan cursussen.

Onze directie moedigt iedereen aan om zowel professioneel als privé te streven naar het hoogst haalbare. In onze visie is een juiste balans tussen werk en privé hierin essentieel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat: ’Wie gelukkig is op zijn werk is dat thuis ook.’ Naast het deel uit maken van een prettig team probeert Profilplast deze balans o.a. te bereiken door iedereen de beschikking te geven over health-checks, een jobcoach en sportabonnementen. Onze werkplekken bestaan uit kleurige, open ruimtes waarbij er dagelijks wordt voorzien in vers fruit en frisse bloemen. Bovenal heerst er een goede collegiale sfeer met een uitstekende onderlinge communicatie.

Wil jij graag deel uitmaken van een dynamisch en (h)echt team in een sterk groeiende organisatie waarin jij een belangrijk onderdeel bent van het succes kijk dan snel of er passende vacatures voor je zijn.